Opinie o internetowych bukmacherach 2023 – którego wybrać?

SPRAWDŹ OPINIE NA TEMAT LEGALNEGO INTERNETOWEGO BUKMACHERA
Cechy:
  • Tydzień bez ryzyka
  • Jerzy Dudek - ambasador
  • Aplikacja mobilna
9.2/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Mariusz Pudzianowski - ambasador
  • Bonus 200% od wpłaty do 300 PLN
  • Szeroka oferta na zawodników - tzw. player bets
  • Aplikacja mobilna
9/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Sponsor piłkarskiej reprezentacji Polski
  • Łącznie 1560 PLN w bonusie powitalnym
  • STS TV
  • Liczne promocje dla zarejestrowanych graczy
8.7/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • 1-krotny obrót zwrotu za przegrany kupon
  • Szeroka oferta na zakłady
  • Nowoczesny wygląd strony
8.7/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Sponsor Podbeskidzia Bielsko-Biała
  • Aplikacja mobilna
  • Gry karciane i sporty wirtualne
8.5/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Sponsor 1. ligi piłkarskiej.
  • Happy Hours - gra bez podatku
  • Bonusy dla stałych graczy
  • Funkcja cashout
  • Funkcjonalna strona
8.5/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Bonusy powitalne do 1400 PLN
  • Promocje dla stałych graczy
  • Kursowe Boosty
  • Globalna marka
8.3/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Cashback ze zwrotem na konto depozytowe
  • Gry karciane
  • Early Payout
8.3/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Aplikacja mobilna
  • Szeroka oferta na zakłady
  • Wysokie kursy
  • Funkcjonalna strona
  • 30 dni gry BEZ PODATKU
8.2/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Gra bez podatku 24/7
  • Gry Karciane
  • Sponsor FEN
  • Sponsor Warty Poznań
  • Aplikacja mobilna
8/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Liczne promocje dla stałych graczy
  • Aplikacja mobilna
  • Sporty wirtualne
  • 33 dni gry bez podatku
7.8/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Znana marka na świecie
  • Partner Ligi Europy i Ligi Konferencji
  • Nielegalny bukmacher w Polsce
  • Czekamy na licencję Ministerstwa Finansów dla Bwin
7.3/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Legalny bukmacher od 2011 roku
  • ETOTO TV
  • Aplikacja mobilna
  • Szeroka oferta zakładów
  • Atrakcyjny program lojalnościowy
  • 6.8/10

    oceń bukmachera

    Cechy:
    • Cashback 200 PLN i 20000 punktów z kodem
    • 400 PLN na start
    • Aplikacja mobilna na iOS i Android
    • Transmisje meczów NBA
    • Program lojalnościowy w formie sklepu gracza
    6.8/10

    oceń bukmachera

    Zalety:
    • Nowy, legalny bukmacher
    • Gra bez podatku
    • Szeroka oferta na zakłady
    • Cashback 300 PLN na start
    6.7/10

    oceń bukmachera

    Cechy:
    • Gra bez podatku
    • Cashout
    6.3/10

    oceń bukmachera

    BUKMACHER MIESIĄCA

    Za bonus powitalny 200% przy pierwszej wpłacie

    laurWięcej
    KOD PROMOCYJNY:
    OBSTAWIAMY
    BONUS Z KODEM:
    300pln
    KOD PROMOCYJNY:
    OBSTAWIAMY
    BONUS Z KODEM:
    200pln
    KOD PROMOCYJNY:
    OBSTAWIAMY
    BONUS Z KODEM:
    1660pln

    SPRAWDŹ OPINIE NA TEMAT LEGALNEGO INTERNETOWEGO BUKMACHERA

    Obstawiamy.info to serwis złożony z profesjonalistów, którzy doskonale znają rynek bukmacherski w Polsce. Dlatego liczymy, że w tym miejscu pomożemy Ci w wyborze bukmachera internetowego! Jest to często powtarzane pytanie, co jest całkowicie normalne. Przede wszystkim początkujący typerzy nie wiedzą, którego bukmachera w internecie wybrać? Podpowiemy, że w takiej sytuacji warto pokierować się naszym rankingiem, oraz zwrócić uwagę na opinie o poszczególnych bukmacherach.

    Z naszego artykułu dowiesz się:

    • Co jest ważne przy wyborze bukmachera internetowego?
    • Jakich bukmacherów internetowych polecamy z naszego rankingu?
    • Którzy bukmacherzy online mają najlepsze opinie i za co?

    Kiedy stawia się pierwsze kroki na nieznanym terytorium – warto i przede wszystkim należy robić to z przewodnikiem. Potraktuj zatem ten artykuł właśnie za poradę, dzięki której lepiej poznasz opinie legalnych bukmacherów w Polsce. W Internecie jest sporo firm bukmacherskich, jednak nie wszystkie z nich są godne polecenia. Wybierając bukmachera online, stosuj się do podstawowej zasady, że musi to być licencjonowany operator!

    Na Obstawiamy.info mamy tylko takich bukmacherów, którzy mają zielone światło od Ministerstwa Finansów na swoją działalność. To sprawia, że korzystając z linków i kodów promocyjnych Obstawiamy! zawsze trafisz do legalnego bukmachera.

    Co decyduje o wyborze bukmachera?

    Na początku zapoznajmy się z kryteriami, jakie bierze się pod uwagę przy wybieraniu bukmachera internetowego. Co jest pierwsze? W naszej opinii – jest to bonus powitalny. Chodzi o to, aby był on wysoki, a jednocześnie posiadał użyteczny i bardzo przejrzysty regulamin. W Polsce łatwo trafić na bukmacherów online z mega bonusem, ale równocześnie z bardzo trudnym obrotem, a to może zniechęcać do rejestracji.

    Co jest dalej? To na pewno zakłady i kursy. Najlepiej wybierać takich bukmacherów, którzy są znani z szerokiej oferty i wysokich kursów. Mając wiele zakładów możesz typować coraz to bardziej profesjonalnie, a dobre kursy pozwolą wygrywać większe kwoty.

    Na co jeszcze zwracać uwagę? To mobilna aplikacja. Większość czynności robimy przez telefon, więc i zakłady bukmacherskie są bardzo często obstawiane za pośrednictwem smartfona. Twój bukmacher internetowy powinien mieć aplikację, którą zainstalujesz na telefon z Androidem i iOS. Jednak aplikacja aplikacji nierówna i tutaj przychodzimy z pomocą w naszych recenzjach, gdzie sprawdzisz opinie o bukmacherach i ich mobilnych wersjach.

    Poza tymi kluczowymi kwestiami warto także zwracać na to, czy bukmacher ma cash-out, ile metod płatności oferuje oraz na dodatkowe opcje jak np. transmisje live, gry karciane itd.

    Ranking bukmacherów internetowych w opinii Obstawiamy!

    Ranking bukmacherów w Polsce – jest to idealne miejsce do poznania firmy bliżej! W naszym zestawieniu postawiliśmy na kluczowe dla typera informacje, a więc opinie, bonus, kod promocyjny i główne zalety bukmachera. Poniżej poznasz szczegóły dotyczące naszej klasyfikacji bukmacherów internetowych:

    1. Superbet

    Liderem rankingu niekwestionowanie jest Superbet. Firma ta w rankingu Obstawiamy posiada notę 9.2/10. Główne plusy Superbet? Dobra oferta prematch i live, bonus powitalny 3754 PLN (z kodem OBSTAWIAMY) i nowoczesna aplikacja mobile. Do tego dochodzą ciekawe, cykliczne promocje.

    Ambasadorem marki jest Jerzy Dudek. Jest to duże nazwisko jeśli chodzi o piłkarski świat w Polsce. Oprócz cyklicznych promocji należy tutaj również dodać SuperSpin czy BonusBox, gdzie praktycznie codziennie można liczyć na nagrodę. Niewątpliwie to wszystko wpływa na to, że Superbet jest w naszym rankingu liderem.

    2. Betfan

    Drugie miejsce, a zarazem srebrny medal w naszym rankingu należy zasłużenie do Betfana. Ocena 9/10 nie wzięła się znikąd. Bukmacher ten zasłynął z betbiuldiera, boosta w postaci HOT kursów czy MYBET, gdzie można podesłać swoją propozycję zakładu.

    Bukmacher Betfan to również promocja bonusu powitalnego. Kod promocyjny BETFAN — OBSTAWIAMY, gwarantuje każdemu nowemu Graczowi bonus od I depozytu 200% maksymalnie do 300 PLN.

    3. STS

    U nas STS zamyka podium z oceną 8.8/10. W opiniach o tym bukmacherze chwalone są bonusy powitalne, stałe promocje i transmisje w STS TV. STS sponsoruje polską reprezentację w piłce nożnej oraz wiele innych klubów piłkarskich.

    Założenie konta w STS z kodem OBSTAWIAMY, gwarantuje atrakcyjny pakiet bonusów powitalnych mogących osiągnąć aż 1560 PLN. Marka STS jest już w Polsce mocno ugruntowana i nie ma co się dziwić, ponieważ STS jest największą marką w naszym kraju.

    4. Betclic

    W rankingu na Obstawiamy.info czwarte miejsce, a zarazem pierwsze poza podium zajmuje Betclic. To operator, który w opiniach uzyskał ocenę 8.7/10. Co jest atutami tego bukmachera? Dobre kursy, świetna strona internetowa i jeden z lepszych zakładów bez ryzyka w Polsce.

    Rejestracja za pośrednictwem kodu promocyjnego OBSTAWIAMY, oznacza zakład bez ryzyka do 200 PLN!

    5. Fortuna

    Na piątym miejscu w naszym rankingu znajduje się Fortuna. Ocena tego bukmachera? 8.5/10. Fortuna to szansa obstawiania bez podatku (Happy Hours), wiele bonusów powitalnych, dobre kursy i ciekawe funkcje (cash out, TV).

    zakład bez ryzyka fortuna

    Założenie konta z kodem promocyjnym OBSTAWIAMY, oznacza dla ciebie bonusy o wartości 630 PLN! Marka tej firmy oznacza wysokie opinie o tym bukmacherze. Jednak co ważniejsze, za tym idzie także solidny produkt.

    6. Fuksiarz

    Kolejne miejsce, czyli szóste zajmuje Fuksiarz. Nota tego bukmachera wynosi 8.2/10 i jest to wynik ex-aequo razem z Betcris. Co wyróżnia Fuksiarza na Polskim rynku? Przede wszystkim promocja bonusu powitalnego.

    Z naszym kodem OBSTAWIAMY gracze będą mogli zawrzeć swój pierwszy bezpieczny kupon. I co tutaj ważne – w przypadku przegranej cashback wypłacany jest na saldo główne.

    7. forBET

    Siódma lokata przypadła do forBET. To firma, która i tak ma wysoką ocenę, bo wynosi ona 8.4/10. W forBET atutem jest mobilna aplikacja, dość wysokie kursy, bogata oferta i kilka bonusów powitalnych.

    bonus forbet

    Kod promocyjny: OBSTAWIAMYPL pozwala odebrać dwie promocje przez nowych klientów. To np. zakład bez ryzyka 1200 PLN i 30 dni bez podatku!

    8. Betcris

    Ósemka należy do Betcris. W naszym rankingu bukmacher ten otrzymał ocenę 8.3/10. Jest to globalna marka, która oferuje kursowe boosty czy mnóstwo promocji dla stałych graczy. Dodatkowo rejestracja w Betcris z kodem OBSTAWIAMY daje bonus powitalny aż do 1400 PLN!

    9. Totalbet

    Dziewiątka należy do firmy Totalbet z oceną 8/10! Atutami Totalbet są freebety na start i możliwości grania bez podatku przez stałych klientów. Dodatkowo to bukmacher sponsorujący piłkarską Wartę Poznań.

    10. LVBET

    Dziesiąta pozycja należy do LVBET. W naszym rankingu to bukmacher, który uzyskał opinie na poziomie 7.8/10. LVBET kojarzy się graczom z wielu bonusów, dobrej oferty na e-sport i wielu zakładów w sportach wirtualnych.

    Rejestracja w LVBET z kodem OBSTAWIAMY daje cztery bonusy na grę!

    11. BWIN

    Jedenaste miejsce w naszym rankingu zajmuje BWIN z oceną 7.3/10. Jest to niewątpliwie znana marka na całym świecie. Bwin jest partnerem, chociażby Ligi Europy i Ligi Konferencji. W Polsce cały czas czekamy aż Bwin uzyska naszą licencję i wejdzie na nasz rynek bukmacherski.

    12. Etoto

    Etoto w rankingu bukmacherów jest na dwunastej lokacie z oceną 6.8/10. Atuty tego operatora? Produkcje wideo na YouTube, bo poza tym to bukmacher z niskiej półki. Nowym graczom oferuje bonus 200% od pierwszej wpłaty. Etoto TV ma wysokie opinie wśród fanów sportu, ale gorzej w samych kwestiach bukmacherskich.

    13. PZBUK

    Kolejne miejsce 13. przypadło dla PZBUK-a. To mały bukmacher, a za jego atuty uznajemy zakład bez ryzyka po rejestracji, transmisje meczów NBA i sklep gracza (jako program lojalnościowy).

    Sprawdź także informacje o nowych bukmacherach w Polsce

    Jakich bukmacherów internetowych polecamy po opiniach graczy?

    Dla nowych typerów polecamy bukmacherów z naszego TOP 5 rankingu, a więc w tym gronie znajdują się Betclic, Fortuna, forBET, STS czy Superbet. Dla każdego z tych operatorów działa nasz kod promocyjny, za który otrzymasz specjalny bonus jako użytkownik Obstawiamy.info. Zawsze takie kwestie cieszą graczy i automatycznie stawiają już na początku pozytywne opinie o bukmacherach.

    Wyżej opisani operatorzy bukmacherscy, to firmy, w których otrzymasz najlepsze bonusy. Co jest bardzo istotne, to operatorzy z ofertą na stronie www oraz mobilnej aplikacji. Każdy z tych bukmacherów posiada konkurencyjne kursy i ma swoje cechy szczególne:

    W Betclic wyróżniamy „Super kursy” i Betclic TV, z kolei w Fortunie „Happy Hours”. forBET to bonus urodzinowy i nowoczesna aplikacja, zaś w STS doceniamy promocję powitalną!

    Gdzie znajdę ranking bukmacherów internetowych?

    Aktualny ranking bukmacherów internetowych znajdziesz pod linkiem https://obstawiamy.info/bukmacherzy/

    Których bukmacherów w internecie możesz wybierać?

    Wyłącznie legalnych bukmacherów posiadających licencję z Ministerstwa Finansów. Na portalu Obstawiamy.info piszemy tylko o legalnych firmach.

    Którzy bukmacherzy są najlepsi?

    Według Obstawiamy.info najlepsi bukmacherzy online to Betclic, eWinner, Fortuna, forBET i Totalbet.