Opinie o internetowych bukmacherach 2021 – którego wybrać?

SPRAWDŹ OPINIE NA TEMAT LEGALNEGO INTERNETOWEGO BUKMACHERA
Cechy:
  • Freebety co tydzień dla stałych graczy
  • Bożydar Iwanow - ambasador
  • Gra bez podatku
  • Cashout
  • Cashback do 500 PLN na start
6.3/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Sponsor siatkarskiej reprezentacji Polski
  • Najwyższy zakład bez ryzyka na rynku
  • Szeroka oferta na zakłady
  • Nowoczesny wygląd strony
9.2/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Custom Bet - zakład na życzenie
  • Marcin Gortat - ambasador
  • Aplikacja mobilna
  • Cashout
  • Szeroka oferta na zakłady
9/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Sponsor 1. ligi piłkarskiej.
  • Happy Hours - gra bez podatku
  • Bonusy dla stałych graczy
  • Funkcja cashout
  • Funkcjonalna strona
8.7/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Cashback ze zwrotem na konto depozytowe
  • Gry karciane
  • Early Payout
8.8/10

oceń bukmachera

Zalety:
  • Aplikacja mobilna
  • Szeroka oferta na zakłady
  • Wysokie kursy
  • Funkcjonalna strona
8.7/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Gra bez podatku 24/7
  • Gry Karciane
  • Sponsor FEN
  • Sponsor Warty Poznań
  • Aplikacja mobilna
8/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Liczne promocje dla stałych graczy
  • Konkurs Typer LV BET z pulą 25 000 PLN
  • Aplikacja mobilna
  • Sporty wirtualne
  • 3353 PLN bonusu z Obstawiamy
7.8/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Tydzień bez ryzyka
  • Jerzy Dudek - ambasador
  • Aplikacja mobilna
  • Cashout
  • 1520 PLN na start
7.5/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • 7807 PLN na start
  • Sponsor Podbeskidzia Bielsko-Biała
  • Aplikacja mobilna na Android
  • Darmowy zakład po rejestracji
  • Gry karciane i sporty wirtualne
6.9/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Cashback 200 PLN i 20000 punktów z kodem
  • 400 PLN na start
  • Aplikacja mobilna na iOS i Android
  • Transmisje meczów NBA
  • Program lojalnościowy w formie sklepu gracza
6.5/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Bonus od depozytu 1200 PLN
  • Zakład bez ryzyka 200 PLN
  • Sponsor piłkarskiej reprezentacji Polski
  • Darmowy zakład 25 PLN na start
  • Liczne promocje dla zarejestrowanych graczy
7.2/10

oceń bukmachera

Cechy:
  • Legalny bukmacher od 2011 roku
  • ETOTO TV
  • Aplikacja mobilna
  • Szeroka oferta zakładów
  • Atrakcyjny program lojalnościowy
  • 6.8/10

    oceń bukmachera

    Zalety:
    • 2000 PLN od depozytu na start
    • Gra bez podatku przez 30 dni od rejestracji
    • Handicapy azjatyckie w ofercie
    • Darmowy zakład po rejestracji
    • Szeroka oferta sportów wirtualnych
    6.8/10

    oceń bukmachera

    Zalety:
    • Gra bez podatku
    • Mariusz Pudzianowski - ambasador
    • Pakiet powitalny do aż 2961 PLN
    • Szeroka oferta na zawodników - tzw. player bets
    • Aplikacja mobilna
    7.1/10

    oceń bukmachera

  • Legalny Bukmacher
  • Na światowym rynku od 1985 roku
  • Zwrot na konto główne za pierwszy zakład
  • Freebet od II depozytu
  • Bonus na start do 250 PLN
  • Z licencją na działalność online
  • 6.8/10

    oceń bukmachera

    BUKMACHER MIESIĄCA

    Za Custom Bet - zakłady na życzenie graczy

    laurWięcej

    SPRAWDŹ OPINIE NA TEMAT LEGALNEGO INTERNETOWEGO BUKMACHERA

    Obstawiamy.info to serwis złożony z profesjonalistów, którzy doskonale znają rynek bukmacherski w Polsce. Dlatego liczymy, że w tym miejscu pomożemy ci w wyborze bukmachera internetowego! To często powtarzane pytanie, co jest całkowicie normalne. Zwłaszcza początkujący typerzy nie wiedzą, którego bukmachera w internecie wybrać? Podpowiemy, że w takiej sytuacji dobrze pokierować się naszym rankingiem i zwrócić uwagę na opinie o poszczególnych bukmacherach.

    Z naszego artykułu dowiesz się:

    • Co jest ważne przy wyborze bukmachera internetowego?
    • Jakich bukmacherów internetowych polecamy z naszego rankingu?
    • Którzy bukmacherzy online mają najlepsze opinie i za co?

    Kiedy stawia się pierwsze kroki na nieznanym terytorium – warto robić to z przewodnikiem. Potraktuj ten artykuł właśnie za poradę, dzięki której lepiej poznasz opinie legalnych bukmacherów w Polsce. W Internecie jest sporo firm bukmacherskich, ale nie wszystkie są godne polecenia. Wybierając bukmachera online stosuj się do podstawowej zasady, że musi to być licencjonowany operator!

    Na Obstawiamy.info mamy tylko takich bukmacherów, którzy mają zielone światło od Ministerstwa Finansów na swoją działalność. To sprawia, że korzystając z linków i kodów promocyjnych Obstawiamy! zawsze trafisz do legalnego bukmachera.

    Co decyduje o wyborze bukmachera?

    Zapoznajmy się najpierw z kryteriami, jakie bierze się pod uwagę przy wybieraniu bukmachera internetowego. Co jest pierwsze? W naszej opinii – bonus powitalny. Chodzi o to, aby był on wysoki, a jednocześnie posiadał użyteczny regulamin. W Polsce łatwo trafić na bukmacherów online z mega bonusem, ale równocześnie z bardzo trudnym obrotem, co może zniechęcać do rejestracji.

    Co jest dalej? To na pewno zakłady i kursy. Najlepiej wybierać takich bukmacherów, którzy są znani z szerokiej oferty i wysokich kursów. Mając wiele zakładów możesz typować coraz to bardziej profesjonalnie, a dobre kursy pozwolą wygrywać większe kwoty.

    Na co jeszcze zwracać uwagę? To mobilna aplikacja. Większość czynności robimy przez telefon, więc i zakłady bukmacherskie są bardzo często obstawiane za pośrednictwem smartfona. Twój bukmacher internetowy powinien mieć aplikację, którą zainstalujesz na telefon z Androidem i iOS. Jednak aplikacja aplikacji nierówna i tutaj przychodzimy z pomocą w naszych recenzjach, gdzie sprawdzisz opinie o bukmacherach i ich mobilnych wersjach.

    Poza tymi kluczowymi kwestiami trzeba zwracać na to, czy bukmacher ma cash-out, ile metod płatności oferuje oraz na dodatkowe opcje jak np. transmisje live, gry karciane itd.

    Ranking bukmacherów internetowych w opinii Obstawiamy!

    Ranking bukmacherów w Polsce to idealne miejsce do poznania firmy bliżej! W naszym zestawieniu postawiliśmy na kluczowe dla typera informacje, a więc opinie, bonus, kod promocyjny i główne zalety bukmachera. Poniżej poznasz szczegóły dotyczące naszej klasyfikacji bukmacherów internetowych:

    1. Betclic

    W rankingu na Obstawiamy.info pierwsze miejsce zajmuje bukmacher Betclic. To operator, który w opiniach uzyskał ocenę 9.2/10. Co jest atutami tego bukmachera? Dobre kursy, świetna strona internetowa i najwyższy zakład bez ryzyka w Polsce.

    Rejestracja za pośrednictwem kodu promocyjnego: OBSTAWPL oznacza +50 PLN do ogólnego bonusu na start!

    2. eWinner

    Srebrnym medalistą naszego konkursu zostaje eWinner! To bukmacher z oceną 9/10. Plusy eWinner? Zakład bez ryzyka, którego nie trzeba obracać,  custom bet, bogata oferta i współpraca z Marcinem Gortatem. Dużym atutem jest też jedna z lepszych ofert na e-sport (sprawdź nasze typy na CS:GO i LOL z wykorzystaniem pozycji eWinnera) – wiele zdarzeń, który nie znajdzie się u konkurencji.

    Kod promocyjny eWinner: OBSTAWIAMY dla nowych graczy daje +5 PLN do zakładu bez ryzyka na start! Cashback u tego bukmachera w opinii wielu graczy jest najatrakcyjniejszy ze względu na zwrot, który można od razu wypłacić.

    3. Fortuna

    Na ostatnim miejscu podium uplasowała się Fortuna. Ocena tego bukmachera? 8.8/10. Fortuna to szansa obstawiania bez podatku (Happy Hours), wiele bonusów powitalnych, dobre kursy i ciekawe funkcje (cash out, TV).

    Założenie konta z kodem promocyjnym: OBSTAWIAMY oznacza dla ciebie bonusy o wartości 2230 PLN! Marka tej firmy oznacza wysokie opinie o tym bukmacherze. Jednak co ważniejsze, za tym idzie także solidny produkt.

    4. forBET

    Czwarta lokata przypadła do forBET. To firma, która i tak ma wysoką ocenę, bo wynosi ona 8.7/10. W forBET atutem jest mobilna aplikacja, dość wysokie kursy, bogata oferta i kilka bonusów powitalnych.

    Kod promocyjny: OBSTAWIAMYPL pozwala odebrać cztery promocje przez nowych klientów. To np. zakład bez ryzyka 50 PLN i 14 dni bez podatku!

    5. Totalbet

    Kto jeszcze wskoczył do TOP 5? To firma Totalbet z oceną 8/10! Atutami Totalbet są freebety na start i możliwości grania bez podatku przez stałych klientów. Dodatkowo to bukmacher sponsorujący FEN MMA, a to daje opcje dobrych zakładów na tą organizację sportów walki.

    Z kodem OBSTAWIAMY otrzymujesz od Totalbet bonusy 5050 PLN!

    6. LVBET

    Szóste miejsce należy do LVBET. W naszym rankingu to bukmacher, który uzyskał opinie na poziomie 7.8/10. LVBET kojarzy się graczom z wielu bonusów, dobrej oferty na e-sport i wielu zakładów w sportach wirtualnych.

    Rejestracja w LVBET z kodem OBSTAWIAMY daje trzy bonusy na grę!

    7. Superbet

    Szczęśliwa siódemka należy do Superbet. Firma ta w rankingu Obstawiamy posiada notę 7/10. Główne plusy Superbet? Dobra oferta pre-match i live, bonus cashback do 500 PLN i nowoczesna aplikacja mobile.

    Rejestracja w Superbet z naszego linka promocji daje większe bonusy na start!

    8. STS

    U nas STS ma ocenę 7.2/10, a to daje tylko ósme miejsce w rankingu bukmacherów. W opiniach o tym bukmacherze chwalone są bonusy powitalne, stałe promocje i transmisje w STS TV. STS sponsoruje polską reprezentację w piłce nożnej oraz wiele innych klubów piłkarskich.

    9. Betfan

    Betfan ma u nas opinie z oceną 7/10. W plusach tego bukmacher umieszcza się wiele bonusów powitalnych (zakłady bez ryzyka, freebety, od depozytu), grę bez podatku i ciekawe opcje do obstawiania.

    10. BetX

    BetX jest bardzo krótko w Polsce, a według opinii użytkowników Obstawiamy.info zasłużył na notę 6.9/10. To jeden z nowych bukmacherów z mega wysokim bonusem na start (łącznie aż 7827 PLN), a poza tym jego atuty się kończą. Generalnie ma bardzo przeciętną ofertę.

    11. Etoto

    Etoto w rankingu bukmacherów jest na jedenastej lokacie z oceną 6.8/10. Atuty tego operatora? Produkcje wideo na YouTube, bo poza tym to bukmacher z niskiej półki. Nowym graczom oferuje bonus 200% do 300 PLN. Etoto TV ma wysokie opinie wśród fanów sportu, ale gorzej w samych kwestiach bukmacherskich.

    12. Noblebet

    Na przedostatnim miejscu rankingu znalazł się Noblebet z notą 6.8/10. Co można powiedzieć o atutach tej firmy? Wyróżnimy ofertę na handicapy azjatyckie i wysoki bonus na start. A dodatkowo podoba nam się gra bez podatku po rejestracji przez pierwszy miesiąc.

    13. PZBUK

    Ostatnie, a zarazem pechowe 13. miejsce przypadło dla PZBUK-a. To mały bukmacher, a za jego atuty uznajemy zakład bez ryzyka po rejestracji, transmisje meczów NBA i sklep gracza (jako program lojalnościowy).

    Sprawdź także informacje o nowych bukmacherach w Polsce

    Jakich bukmacherów internetowych polecamy po opiniach graczy?

    Dla nowych typerów polecamy bukmacherów z naszego TOP 5 rankingu, a więc w tym gronie znajdują się Betclic, eWinner, Fortuna, forBET i Totalbet. Dla każdego z tych operatorów działa nasz kod promocyjny, za który otrzymasz specjalny bonus jako użytkownik Obstawiamy.info. Zawsze takie kwestie cieszą graczy i automatycznie stawiają już na początku pozytywne opinie o bukmacherach.

    Wyżej wskazani bukmacherzy, to firmy, gdzie otrzymasz najlepsze bonusy. Co jest ważne, to operatorzy z ofertą na stronie www oraz mobilnej aplikacji. Każdy z tych bukmacherów posiada konkurencyjne kursy i ma swoje cechy szczególne:

    W Betclic wyróżniamy “Super kursy” i Betclic TV. W eWinnerze “Custom bet”, z kolei w Fortunie “Happy Hours”. forBET to bonus urodzinowy i nowoczesna aplikacja, a Totalbet chwalimy za grę bez podatku!

    Gdzie znajdę ranking bukmacherów internetowych?

    Aktualny ranking bukmacherów internetowych znajdziesz pod linkiem https://obstawiamy.info/bukmacherzy/

    Których bukmacherów w internecie możesz wybierać?

    Wyłącznie legalnych bukmacherów posiadających licencję z Ministerstwa Finansów. Na portalu Obstawiamy.info piszemy tylko o legalnych firmach.

    Którzy bukmacherzy są najlepsi?

    Według Obstawiamy.info najlepsi bukmacherzy online to Betclic, eWinner, Fortuna, forBET i Totalbet.